Tre sponsorater uddelt til lokale klubber

Tre sponsorater uddelt til lokale klubber

23. september 2019
Billede: Mikal Nielsen driftschef fra Skagen Havn overrækker sponsoratet til Camilla Nordmann, kasser i Skagen Rideklub. 

For sjette gang har Skagen Havn uddelt sponsorater til lokale initiativer. I år er modtagerne Det Danske Spejderkorps Lars Kruse Skagen Gruppe, Skagen Rideklub samt Skagen Idræts Klubs dame senior hold.

Skagen Havn ønsker at støtte lokale initiativer og arrangementer for på den måde at bidrage til fællesskabet og udviklingen i lokalområdet. Den årlige pulje indeholder 25.000 kroner. Stort tillykke til årets tre modtagere, som er udvalgt blandt 14 ansøgninger.

Det Danske Spejderkorps Lars Kruse Skagen Gruppe har modtaget 7.500 kroner. Midlerne skal bruges til indkøb af en ny shelter til grunden på Alexandrinesvej i Skagen, da det eksisterende er gammelt og slidt. En meget vigtig del af spejderlivet er udelivet; hygge omkring bålet og overnatning i shelter. Lars Kruse Skagen Gruppe er en velfungerende og meget aktiv spejdergruppe, som har spejdere i alderen 4 – 24 år, fordelt på fem aldersgrene. Formålet er at udvikle børn og unge til ansvarsfulde mennesker, som kan klare sig selv og tage aktiv del i samfundet.

Skagen Rideklub har modtaget 7.500 kroner. Pengene skal gå til ombygning af hestebokse, da der er kommet nye lovkrav til størrelsen. Derudover er der brug for en udendørs oval- og springbane.

 Skagen Rideskole er en klub, hvor børn, unge og familier med interesse for hest og ridesport bruger mange timer. Her lærer børnene at ride sikkert og godt. Men de lærer også at tage et ansvar og give plads til hinanden. Den fælles interesse for ridesporten samler klubbens medlemmer til mange hyggelige timer med fælles aktiviteter. Medlemmerne er i aldersgruppen 3 – 60 år fordelt ud på 14 islændere og 16 heste/ponyer.

Skagen Idræts Klubs dame senior hold har modtaget 10.000 kroner. Pengene skal gå til nyt træningstøj til holdet. Holdet har i år opnået et fantastisk deltagertal, hvis årsag kan findes hos holdets ældste deltagere. Disse modne damer agerer som rollemodeller for klubbens teenagere, der for nyligt er kommet i seniorrækken. Damerne er god inspiration både på banen, men også uden for.

Næste pulje af sponsormidler uddeles i september 2020. Ansøgninger skal være Skagen Havn i hænde senest 10. september 2020.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk