Om Skagen Havn 

Skagen havn er en aktiv erhvervshavn og har status som Danmarks største fiskerihavn. Vi er en havn i international klasse, der er dedikeret til at skabe de optimale rammer for vores kunder. 

Fiskeriet er den grundlæggende kerne i Skagen havn og en del af havnens og Skagens DNA. Skagen havn er Danmarks største fiskerihavn og står for 25 procent af den samlede landingsværdi på tværs af alle danske havne. Vi ønsker at understøtte udviklingen i fiskeriet og fiskeindustrien, og vi udvider havnen for at skabe endnu bedre faciliteter. Vores erhvervsstruktur er centreret om fire kerneforretningsområder: Fiskeri & forarbejdning, maritim service, gods & bunkring samt krydstogt & oplevelsesøkonomi. Du kan læse mere om de enkelte forretningsområder her på hjemmesiden.

Skagen havn er en havn i vækst med et globalt udsyn og formåen. Vi ønsker at være en vækstmotor, der i samarbejde med aktører og kunder skaber de optimale rammer for kommerciel vækst og udvikling. Vi har viljen til ekspansion og har igangsat en etape 3 udvidelse af havnen. Vi er fokuserede på at skabe plads til udvikling og nye forretningsområder for alle, som ønsker at udnytte Skagen havns unikke placering ved et af verdens mest befærdede stræder og en optimal beliggenhed i forhold til fiskepladserne i Nordsøen, Skagerrak og Kattegat.

Vi stiller os gerne til rådighed for både nuværende og fremtidige kunder på havnen som aktiv partner og medspiller for virksomhedernes vækst- og udviklingsplaner.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk