Redegørelse for bæredygtighed 2020

Skagen Havn er ambitiøs og ønsker at understøtte en ansvarlig og bæredygtig omstilling af samfundet. Vi vil på tværs af vores fem forretningsområder – fiskeri og forarbejdning, maritim service, gods og bunkring, udlejning af erhvervsarealer samt krydstogt og oplevelsesøkonomi – investere i projekter, der understøtter vores egen og vores kunders indsats i at fremme den bæredygtige udvikling.

Bæredygtighed betyder for os, at vi balancerer tre delområder i form af den økonomiske-, miljømæssige- og sociale bæredygtighed. Det er således afgørende at vi ikke udelukkende fokuserer på en økonomisk bundlinje, på bekostning af eksempelvis miljøet. Derfor foretager vi en årlig redegørelse, der skal sikre, at vi kan følge Skagen Havns udvikling i forhold til bæredygtighed. Den miljømæssige bæredygtighed har et særligt fokus i redegørelsen. Med denne kortlægning kan vi løbende observere, om de indsatser vi laver ligeledes kan aflæses i havnens klimapåvirkning. På denne måde kan vi sikre, at vi hele tiden arbejder hen i mod målet om at reducere Skagen Havns klimaaftryk.

Den økonomiske-, miljømæssige- og den sociale bæredygtighed udgør strukturen for den følgende redegørelse for 2020. Her vil vi præsentere centrale data fra Skagen Havn på tværs af de tre områder.

Redegørelse for bæredygtighed 2020

Redegørelse for bæredygtighed 2019


Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk