Bunkring

De tre tankanlæg på Skagen Havn betjenes af anerkendte aktører på markedet, som dækker alle behov for brændstof og olie

Bunker One A/S
Bunker One A/S driver det nyeste tankanlæg fra november 2015, som blev opført med havneudvidelsen etape 2. Bunker One A/S kan levere forskellige typer af MGO og HFO - enten med bunkerbåde eller ved to landforbindelser langs kaj.

Malik Energy A/S
Malik Energy A/S er et 100% privatejet dansk indregistreret selskab – et datterselskab af Malik Supply A/S – specialiseret i forsyning af energiprodukter og additiver til den maritime industri. I Skagen Havn leverer de i havnen så vel som på reden. Der er også mulighed for at benytte selvbetjeningsanlæg med eget tankningskort. De leverer marinegasolie, alle slags smøreolier og Yara AUS (UREA 40%).

FF Handel A/S
FF Handel er en selvstændig specialbutik i FF Skagen koncernen. De har i mere end 50 år serviceret hele den danske, svenske og norske trawlerflåde - med alverdens skibsudstyr, olier og andre fornødenheder, når trawlerne lægger til kaj for at lande fisk i Skagen. De tilbyder: 24 timers trawler-service - året rundt, moderne tankbåde for tankning af trawlere, oliestandere for tankning ved Lossekajen, smøremidler og hydraulikolier, eget specialværksted for hydraulikslanger samt mere end 5.000 varenumre.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk