Konsum fisk og skaldyr

Store mængder konsumfisk og skaldyr tilføres havnen fra fangster af både danske og udenlandske fiskefartøjer.

Specielt er Skagen Havns andel af jomfruhummerlandinger betydelig og de seneste år den havn i Danmark der modtager den største mængde; en position som vi har fokus på at styrke yderligere.

Beliggende på toppen af det europæiske kontinent er havnen optimalt placeret i forhold til fiskepladserne i Nordsøen, Skagerrak og Kattegat.

Men det er ikke alene placeringen som gør Skagen attraktiv som landingshavn. Skagen Havn er, udover at være Danmarks største fiskerihavn, en moderne, serviceminded og fleksibel havn.

På og omkring havnen findes en stor klynge af maritime servicevirksomheder, som er specialiseret i alt fra køleteknik, elinstallationer, motorreparation til reparation af trawl. Det vil sige, at fiskeskipperen kan få udført reparationer og service i samme havn, som han lander sin fangst. Det sparer både tid og penge og gør, at han hurtigere kan komme på havet igen.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk