Tre sponsorater uddelt til lokale klubber

Tre sponsorater uddelt til lokale klubber

8. oktober 2018

For femte gang har Skagen Havn uddelt sponsorater til lokale initiativer. I år er modtagerne Skagen Vinterbadeklub Isbryderne, Skagen OK & Motion samt Skagen Badminton Klub.

Skagen Havn ønsker at støtte lokale initiativer og arrangementer for på den måde at bidrage til fællesskabet og udviklingen i lokalområdet. Den årlige pulje indeholder 25.000 kroner. Stort tillykke til årets tre modtagere, som er udvalgt blandt 16 ansøgninger.

Skagen Vinterbadeklub Isbryderne har fået 7.000 kroner. Pengene skal gå til renovering af vinterbadernes klubhus med maling af hus og døre samt træbeskyttelse til terrassen. Isbryderne arrangerer hvert år Skagen Vinterbader Festival i samarbejde med Skagen Turistbureau, som lokker flere hundrede vinterbadere til Skagen for at få et koldt gys.  

Skagen OK og Motion får 10.000 kroner. Klubben har cirka 130 medlemmer og en afdeling for MTB-ryttere. Klubben ønsker at få flere unge til at cykle MTB og vil tilbyde de kommende MTB-ryttere teknikkurser, så de fra start får lært at køre teknisk korrekt og forsvarligt. Flere frivillige i klubben vil arbejde med at etablere et juniorhold. Da ikke alle har mulighed for at medbringe eller indkøbe sin egen cykel, har klubben anmodet om støtte til indkøb af to MTB junior cykler og to hjelme.

Skagen Badminton Klub får 8.000 kroner. Klubben har ansøgt om støtte til indkøb af en ny bærbar PC, der skal erstatte en utidssvarende model. Bestyrelsen er i gang med en proces, hvor de i højere grad vil gøre brug af elektroniske hjælpemidler og webbaserede redskaber. Herunder information til klubbens medlemmer via nettet og en online betalingsløsning.

Næste pulje af sponsormidler uddeles i september 2019. Ansøgninger skal være Skagen Havn i hænde senest 10. september 2019.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk