Skagen Stevedore A/S er blevet etableret for at skabe yderligere forretning gennem Skagen Havn

Skagen Stevedore A/S er blevet etableret for at skabe yderligere forretning gennem Skagen Havn

10. april 2018

Skagen Havn og den privatejede virksomhed - Skagen Stevedore A/S – er blevet enige om at investere i havnen for at styrke og forbedre den fremtidige vækst i både container- og lagersegmentet.  

Skagen Stevedore A/S arbejder i øjeblikket på at etablere et containerdepot samt containerterminal og har opnået et godt og solidt fundament gennem lokale importører og eksportører til at skabe et succesfuldt setup.  

Skagen Havn forventer, at containerdriften starter i anden halvdel af 2018 på de eksisterende faciliteter på havnen, og vil give nye muligheder for transport samt have en positiv indvirkning på transportomkostningerne for virksomheder i den nordlige del af Danmark.

Skagen Stevedore A/S har investeret i en ny, mobil kran og vil blive ansvarlig for containerdriften på havnen. Herved opretholder Skagen Havn sin rolle som infrastrukturleverandør, hvorimod private aktører tager sig af de kommercielle aktiviteter.

Skagen Havn er i dag baseret på fire centrale forretningsområder: Fiskeri, fragt og bunkering, krydstogter samt maritim service. Skagen Havn arbejder i øjeblikket på platformen for at påbegynde en fase 3 udvidelse, som blandt andet indebærer en udvidelse af havnearealet på ca. 190.000 m2 og 930 m nyt kajareal.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk