Skagen-repræsentation på Skipper Expo int. Aberdeen

Skagen-repræsentation på Skipper Expo int. Aberdeen

27. maj 2016

Skagen Havn, Serviceteam Skagen og fire lokale virksomheder deltager i dag og i morgen med en fælles stand på Skipper Expo Int. i Aberdeen.

De deltagende virksomheder sammen med Skagen Havn og en repræsentant for Serviceteam Skagen er: FF Skagen A/S, Karstensens Skibsværft A/S, Skagerak Pelagic A/S og Jens Berg Shipping ApS.

-   Vi tager samlet afsted til Skotland for at eksponere de mange muligheder, der er i erhvervsklyngen i Skagen Havn og både repræsentanter fra fiskeindustrien, værftet, den maritime service og havnen er til stede. Vi ønsker at synliggøre os over for de udenlandske aktører i forhold til landinger af fisk, vores one-stop servicepalette og værftskompetencer på en anden måde end i det daglige, hvor kunderne ofte kommer hurtigt i havn, losser og sejler væk igen, siger Willy B. Hansen, adm. direktør Skagen Havn.

194 virksomheder udstiller på årets messe, som er en stigning på 60 procent fra året før. Karstensens Skibsværft A/S har været med på messen de seneste 35 år og kommer for at pleje deres kundenetværk i primært Irland og Skotland.

-   Vi kender alle kunderne og har udført arbejde for mange af dem, så de kender os jo. Vi tager med for at pleje vores kundenetværk inden for det pelagiske fiskeri og selvfølgelig følge med i, hvad der sker, siger Tage Rishøj, direktør Karstensens Skibsværft A/S.

FF Skagen A/S har deltaget på Skipper Expo int. siden 2013 og havde første gang en stand på messen sidste år. I 2014 vedtog FF Skagen A/S at deltage i messen hvert år foruden Nor-Fishing i Trondheim og Danfish i Danmark.

-   Vi gør det for at møde de fiskere, der leverer råvarer til os. Kan vi lave nogle aftaler med dem om kommende leverancer af fisk, så gør vi selvfølgelig det, men ellers er det en god anledning til at møde fiskerne i øjenhøjde, få en god snak med dem og pleje vores netværk, siger John Brun Christensen, Fish Supply Director hos FF Skagen A/S.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk