Skagen Havn uddeler fire sponsorater

Skagen Havn uddeler fire sponsorater

30. oktober 2020

For syvende gang har Skagen Havn uddelt sponsorater til lokale initiativer. I år er modtagerne KFUM spejderne – Skagen Gruppe, Skagen Håndboldklub, Bowlingklubben BK-Skawbo samt Skagen Judoklub.

Skagen Havn ønsker at støtte lokale initiativer og arrangementer for herigennem at bidrage til fællesskabet og udviklingen i lokalområdet. Den årlige pulje indeholder 25.000 kroner.
Der skal lyde et stort tillykke til årets fire modtagere.

Skagen Judoklub har modtaget 5.000 kroner. Midlerne skal bruges til indkøb af Judodragter til instruktørerne og til Judodragter til udlån, når der kommer nye, som gerne vil prøve at dyrke kampsport.

Bowlingklubben Skawbo har modtaget 5.000 kroner. Pengene skal gå til nye klubspillertrøjer, samt til spillerlicens og andre udgifter der er forbundet med udenbys turneringer.

Skagen Håndboldklub har modtaget 5.000 kroner. Pengene skal bruges til overtrækstrøjer til brug ved både træning og kamp. Desuden skal de gå til ekstra rekvisitter, værende; kegler, bolde og legeredskaber til de mindste.
Glædeligt er det, at Skagen Håndboldklub er i rivende udvikling, da medlemstallet er støt stigende. Alene i 2019 fik klubben omkring 40 nye medlemmer og klubben vil gerne kunne tilbyde en sjov og effektiv træning.

KFUM spejderne Skagen Gruppe har modtaget 10.000 kroner. Midlerne skal anvendes som tilskud til indkøb af nyt shelter. Gruppen var i 2019 heldige at vinde et flot shelter i fuldtømmer i korpset landsdækkende salgskonkurrence ved salg af lodsedler. Det flotte nye shelter kan have seks til syv personer liggende ad gangen, og tanken er derfor, at endnu et shelter skal opføres ved siden af det bestående, således flere spejdere kan overnatte ude i det fri.

Næste pulje af sponsormidler uddeles i september 2021. Ansøgninger skal være Skagen Havn i hænde senest 10. september 2021.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk