Skagen Havn tager forholdsregler for Corona

Skagen Havn tager forholdsregler for Corona

12. marts 2020

Set i lyset af den seneste udvikling omkring Covid-19 tager Skagen Havn en række nødvendige forholdsregler, men er åben for skibstrafik og aktivitet.  

Skagen Havn opretholder den nødvendige drift på havnen, så vi ikke bremser transporten af varer, sådan at virksomhederne kan operere. Havnen er åben for skibstrafik.

Skagen Havn overgår fra i dag torsdag den 12. marts og i de næste to uger til en minimumsbemanding, hvor der alene varetages kritiske funktioner, mens alle øvrige medarbejdere sendes hjem. Hjemsendte medarbejdere arbejder i videst mulig udstrækning hjemmefra.

Alle mødeaktiviteter både internt og eksternt aflyses for de kommende to uger. Skagen Havn indstiller al tværgående fysisk aktivitet mellem virksomhedens forskellige lokationer. Alle forretningsrejser er ligeledes aflyste.

Du kan stadig kontakte os via telefon og mail, men håber på din forståelse for, at vi har mindre bemanding. Indtil videre opretholdes minimumsbemandingen frem til den 14. april 2020. Hvis der sker yderligere ændringer, eller der gennemføres skærpede restriktioner fra myndigheder, vil Skagen Havn orientere berørte samarbejdspartnere.

Har du spørgsmål vedr. denne skrivelse, kan du kontakte havnedirektør Willy Hansen på telefon 40467136.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk