Skagen Havn styrker organisationen med 2 nye medarbejdere

Skagen Havn styrker organisationen med 2 nye medarbejdere

4. oktober 2022

Lars Lundholm er ansat ved Skagen Havn som specialarbejder pr. 13. Juni, mens Julian Horsens er ansat som teknisk projektleder pr. 1. august.

Lars Lundholm, 52 år, kommer fra en mangeårig ansættelse ved Jørn Lyth i Skagen til et job ved Skagen Havn, hvor den primære funktion er vedligeholdelse af havnens områder og anlæg, samt serviceydelser til havnens virksomheder, fiskefartøjer samt fragt- og krydstogtskibe.

Driftschef ved Skagen Havn, Mikal Nielsen udtaler: ”Med Lars’ solide baggrund i entreprenørbranchen og øvrige profil, er han et stærkt aktiv for Skagen Havn – vi er glade for han valgte os.”
Lars Lundholm startede i juni måned og han siger; ”Jeg er blevet taget fint imod af mine nye kolleger – arbejdsopgaverne er alsidige og det trives jeg rigtig godt i”.  

Skagen Havn har i en nyoprettet stilling, som teknisk projektleder, ansat 34-årige Julian Horsens, der startede den første august. Julian Horsens har en baggrund som civilingeniør og har blandt andet arbejdet som projektleder og bygherrerådgiver i forbindelse med byggeprojekter og som rådgiver i beton og stål branchen.

”Skagen Havn investerer i disse år markant i vores bygningsmasse, både i form af nybyggeri og renovering med fokus på bæredygtighed, og her er vi rigtig glade for at få Julian med på holdet, hvor han med sin profil og erfaring vil bidrage med et stærkt teknisk og strategisk helhedssyn på virksomhedens bygningsportefølje”, siger Driftchef ved Skagen Havn, Mikal Nielsen.

Som projektleder bliver Julian Horsens en del af Skagen Havns tekniske afdeling og vil blandt andet være ansvarlig for planlægning og styring af bygningsvedligeholdelse, bygningssyn og miljøledelse.

Julian Horsens har nu været i gang med det nye job i et par måneder, og han siger: ”Jeg er kommet godt i gang med min nye hverdag – en af mine opgaver er den nye havnebygning, hvor der også er fokus på både bæredygtighed og miljøledelse – det er rigtig spændende og jeg ser frem til flere nye udfordringer.”

Skagen Havn byder Lars og Julian velkommen og ser frem til et godt samarbejde.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk