Skagen Havn har uddelt fem lokale sponsorater

Skagen Havn har uddelt fem lokale sponsorater

17. oktober 2017

Skagen Idræts Klub, Skagen gymnastikforening af 1976, Skagen billardklub, KFUM spejderne og Den Svenske Sømandskirke har alle fået tilsagn om tilskud fra Skagen Havns lokale sponsorpulje på 25.000 kroner.

For fjerde gang har Skagen Havn uddelt 25.000 kroner til lokale foreninger, klubber eller arrangementer. Formålet er at støtte lokale initiativer og på den måde bidrage til udvikling og aktivitet i lokalområdet. Havnen lægger vægt på, at midlerne kommer en forening, klub eller arrangement til gode og vedrører nærområdet af Skagen. Skagen Havn ønsker et stort tillykke til de fem modtagere!

Skagen Idræts Klub (SIK) afholder den 27. oktober 2017 et arrangement i Skagen Kultur- og Fritidscenter, hvor Peter Ingemann i 2x45 minutter vil komme med fortællinger og vise billeder fra den populære udsendelse ”Størst”. Skagen Havn har støttet arrangementet ved at købe 50 sponsorbilletter.

Skagen gymnastikforening af 1976 har fået 7.500 kroner. Foreningen, der sidste år havde 40 års jubilæum, har 400 aktive medlemmer i alle aldre – og 56 frivillige ledere og hjælpere. Mange af foreningens redskaber bliver brugt på samtlige hold, hvilket stiller store krav til kvalitet og slidstyrke. Foreningen har derfor søgt om penge til en ny Airtrack.

Skagen billardklub har fået 5.300 kroner. Skagen Billard Klub har oplevet en stor tilgang af nye medlemmer de seneste par år – og stiller i denne sæson op med 10 hold. Seks Oldboys hold, et Serie 1 & 2 hold, et hold i 3 division keglebillard og et hold i 3-bande carambole i 2 division. Klubben har søgt om tilskud til indkøb af en polermaskine.

KFUM spejderne i Skagen har fået 2.250 kroner. Foreningen sætter fokus på at udvikle værdifulde kompetencer og skabe meningsfulde fællesskaber, som er attraktive for børn og unge. KFUM spejderne i Skagen har to spejderhuse – og har ansøgt om sponsorat til indkøb af tre sæt borde/bænke til spejderhuset på Doggerbanke.

Den Svenske Sømandskirke i Skagen har fået 5.000 kroner. Siden 1925 har Den Svenske Sømandskirke i Skagen været samlingssted for svenske fiskere, der kom til Skagen, og havde brug for et tilholdssted. Ud over kirkesal indeholder kirken et bibliotek og en kaffestue og der er tilknyttet en værelsesfløj. I de senere år har kirken været godt besøgt af besætningsmedlemmer fra krydstogtsskibene, som søger ro og afslapning i kirken. Den Svenske Sømandskirke får kr. 5.000 til støtte i deres arbejde med at modtage krydstogtsskibenes besætningsmedlemmer.

Næste pulje af sponsormidler uddeles den 17. september 2018. Ansøgninger skal være Skagen Havn i hænde senest 10. september 2018.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk