Skagen Havn fejrer fremgang i 2023 og overgår tidligere rekord

Skagen Havn fejrer fremgang i 2023 og overgår tidligere rekord

10. april 2024

Skagen Havn har i løbet af 2023 overgået alle forventninger og leveret en flot vækst, der slår sidste års historiske resultat. Med en rigtig god aktivitet indenfor alle forretningsområder har havnen opnået en omsætning på 81,8 millioner kroner og et resultat på 28,7 millioner kroner.

Denne succes kommer som et resultat af målrettede investeringer i infrastruktur og faciliteter gennem flere år. Skagen Havn har forstået vigtigheden af at investere i fremtiden, og har skabt et fundament, der ikke blot sikrer stabilitet, men også muligheder for vækst og udvikling i mange år fremover.

Bestyrelsesleder for Skagen Havn, Niels Arnold Lund, deler sin tilfredshed med resultatet og fremhæver betydningen af de strategiske investeringer samt fokus på forretningsudvikling. Han pointerer, at det ikke kun er en enkeltstående præstation, men et resultat af en langsigtet vision og målrettet arbejde.

De optimerede faciliteter i havnen udgør ikke kun en fordel for Skagen Havn, men også for havnens kunder, som nyder godt af de moderne og bæredygtige løsninger.

Administrerende direktør, Willy Bent Hansen, udtrykker stor glæde over det flotte resultat, som organisationen har leveret. Han understreger betydningen af den positive udvikling på tværs af alle forretningsområder, som har været med til at forme Skagen Havn til den virksomhed, den er i dag. Med en øget aktivitet har havnens drift vist sig at være rigtig effektiv og fleksibel, hvilket har haft en betydelig indvirkning på bundlinjen. Willy Bent Hansen påpeger vigtigheden af kontinuerligt at udvikle organisationens kompetencer og ressourcer for at sikre at kunne levere de bedste løsninger til havnens kunder.

Med et lovende udgangspunkt for 2024 ser Skagen Havn frem til at fortsætte dialogen om vækst og udvikling med samarbejdspartnere og kunder og står klar til at byde nye udfordringer velkommen.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk