Nyt profilmagasin for Skagen Havn

Nyt profilmagasin for Skagen Havn

22. juni 2016

I dag udkommer et nyt profilmagasin for Skagen Havn, hvor man blandt andet kan læse om havnens strategi & vision for fremtiden, de fire kerneforretningsområder, den unikke beliggenhed og meget mere.

Læs profilmagasinet på både dansk og engelsk her
Profilmagasin dansk
Profilmagasin engelsk

Skagen Havn er en havn i international klasse med ambitioner og solide vækstplaner for fremtiden. Det bliver foldet ud i det nye profilmagasin.

Adm. direktør Willy B. Hansen ser frem til at få magasinet i omløb:

-   Vi skal bruge magasinet som en slags udvidet visitkort, når vi har gæster på besøg, taler med potentielle kunder, er på messebesøg osv. Vi har en masse kvaliteter og ambitioner i Skagen Havn, og dem kan man blive klogere på i magasinet.

I magasinet på 28 sider kan man læse om havnens strategi og vision frem mod 2020 og pejlemærkerne for 2025 og 2030. Skagen Havn ønsker fortsat at være en vækstmotor, der i samarbejde med aktører og kunder skaber de optimale rammer for kommerciel vækst og udvikling.

Man kan også læse om havnens fire kerneforretningsområder: Fiskeri & forarbejdning, maritim service, gods & bunkring samt krydstogt & oplevelsesøkonomi. Endelig kan man få den seneste update på havneudvidelsen og arbejdet for en etape 3, der blandt andet indeholder en landudvidelse med cirka 130.000 m2 og 730 meter ny kaj.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk