Ny Vicedirektør ved Skagen Havn

Ny Vicedirektør ved Skagen Havn

9. januar 2024

Mikal Nielsen er pr. 1. januar 2024 udnævnt til Vicedirektør ved Skagen Havn. Mikal har været ansat ved havnen siden 2004, først med funktion som Havneassistent og siden 1. maj 2015 med titel af Driftschef.

Mikal Nielsen glæder sig til den nye rolle og ikke mindst det strategiske samarbejde med bestyrelsen og han siger; ”Det er fantastisk at være en del af holdet, der har været med til at udvikle havnen. Muligvis står vi stærkere end nogensinde. Skagen Havn er en arbejdsplads i kæmpe forandring – der er en fornuftig økonomi, vi står stærkt på bæredygtighed, vi har de rigtige rammer og en organisation med dygtige medarbejdere, der alle er med til at styrke relationer til eksisterende såvel som nye kunder. Jeg vil gerne takke bestyrelsen og direktør Willy B. Hansen for tilliden – jeg ser frem til de nye udfordringer.”

Bestyrelsesleder Niels Arnold Lund udtaler;
”Som bestyrelsesleder i Skagen Havn er jeg rigtig godt tilpas med, at vi med virkning fra årsskiftet 2024 har ansat Mikal Nielsen som kombineret Vicedirektør/Driftschef i Skagen Havn. For bestyrelsen har det været vigtigt at skabe øget beslutningskraft og sikkerhed i forhold til ledelsessituationen, ligesom det har været et fokus at der altid vil være en stedfortræder for den administrerende direktør i fraværssituationer. Med forfremmelsen af Mikal Nielsen som Vicedirektør fastholder vi nogle stærke kompetencer og værdier i forhold til den fremadrettede ledelse af Skagen Havn. Det er samtidig et godt signal til havnens kunder om, at der i konkurrenceudsatte markeder tænkes strategisk i forhold til havnens organisation og udvikling, og derigennem kunne være med til at sikre fortsat vækst også for kunderne. Mikal Nielsen vil i den kommende periode udbygge den teoretiske platform og skabe nye netværk ved gennemførelse af en MBA, hvilket naturligvis også kommer Skagen Havn til gode.”

Skagen Havn ser frem til fortsat godt samarbejde med Mikal Nielsen og ønsker samtidig Mikal tillykke med 20-års jubilæum som ansat ved Skagen Havn.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk