Glædelig Jul og Godt Nytår

Glædelig Jul og Godt Nytår

21. december 2021

Julehilsen 2021

Skagen Havn vil gerne ønske kunder og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Når vi ser tilbage på året, der snart er gået, har det været et skelsættende og udfordrende år på flere områder. 
I 2021 nåede vi en stor milepæl, da vi i starten af året kunne tage den nye havneudvidelse i brug. Det har været et kæmpeprojekt og en meget stor investering – men vi er kommet i mål til tiden og indenfor de økonomiske rammer. De nye faciliteter er taget rigtig godt imod fra kundernes side, og vi ser frem til at fortsætte dialogerne om både nye og flere aktiviteter på Etape 3 i den kommende tid. Med etableringen af Etape 3 er der også givet noget tilbage til det lokalsamfund vi er en del af, og som støtter op omkring Skagen Havn. Fiskeplatforme, promenade og offentlig adgang er en del af havneudvidelsen – og det bliver heldigvis brugt flittigt.
I en periode med usikkerhed omkring Brexit og Covid 19, har det været godt at se en god aktivitet på havnen igennem året. Vi ser frem til at få genstartet krydstogt for alvor igen, og håber at 2022 vil byde på endnu større aktivitet på alle områder – til gavn for aktører, kunder og lokalområdet. 

Tak for samarbejdet i 2021 og på gensyn i 2022.
Glædelig Jul & Godt Nytår 

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk