Cruise assistent ansat ved Skagen Havn

Cruise assistent ansat ved Skagen Havn

5. marts 2020

Karen Riis er ansat som cruise assistent ved Skagen Havn pr. 1. marts og skal bidrage til at udvikle Skagen som krydstogtdestination.

40-årige Karen Riis fra Skagen er startet som cruise assistent ved Skagen Havn og kommer fra en stilling som projektleder i Turisthus Nord. Karen Riis’ rolle er at afvikle aktiviteter i Cruise Skagen sammen med cruise manager Anne Sofie Rønne Jensen og i samarbejde med adm. direktør for Skagen Havn Willy B. Hansen.

-  Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Karen, der med sit store lokalkendskab og erfaring fra Turisthus Nord bliver en stor hjælp i arbejdet med at drive krydstogtturismen i Skagen. Karen vil blive sat ind i alle aspekter af arbejdet med krydstogt fra markedsføring over destinationsudvikling til gennemførelse af krydstogtanløbene for blot at nævne nogle af de mange arbejdsopgaver, som skal varetages, siger Anne Sofie Rønne Jensen.

Karen Riis har i Turisthus Nord været ansvarlig for projekter som Skagen Marathon, Skagen Vinterbadefestival og Design and Food Market i Skagen. Hun ser frem til de mange alsidige opgaver i Cruise Skagen.

-  Jeg ser rigtig meget frem til at gå i gang med opgaverne og bringe min erfaring i spil. Der er både opgaver, som er meget hands on, der er markedsføring, destinationsudvikling og generelt arbejdet med turisme, som er rigtig spændende. Jeg har tidligere været med til at modtage krydstogtturister i ankomstterminalen på vegne af Turisthus Nord. Så jeg har snuset lidt til krydstogt og synes, det er en rigtig spændende branche, som har stor betydning for Skagen, siger Karen Riis.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk