4 lokale foreninger modtager sponsorater fra Skagen Havn

4 lokale foreninger modtager sponsorater fra Skagen Havn

1. november 2021

Skagen Havn råder over en årlig pulje på kr. 25.000 der uddeles til det lokale foreningsliv. Skagen Havn ønsker at støtte lokale initiativer og arrangementer, der kan bidrage til fællesskabet og udviklingen i lokalområdet. Ti foreninger har ansøgt om sponsorater og i år har fire foreninger fået tilsagn om støtte – stort tillykke til dem alle.

DcH Skagen har modtaget 10.000 kroner. Foreningen skal bruge midlerne til et nyt toilet, der skal erstatte det nuværende tørkloset. Danmarks Civile Hundeførerforening har i Skagen eksisteret siden 1969 og der er i dag 92 aktive medlemmer. Hos DcH Skagen kan man få hjælpe af en hundekonsulent, ganske gratis, også hvis man ikke er medlem af klubben. Endvidere er DcH Skagen med i landsdækkende DcH’s eftersøgningstjeneste, hvor hjælpen også her er gratis.

Skagen Badmintonklub har modtaget 5.000 kroner. De skal bruges til at afholde Skolebadminton i samarbejde med DGI, Ålbæk skole, Skagen skole og Brovandeskolen. Børnene kommer i skoletiden og spiller badminton i deres idrætstimer og de vil blive mødt af instruktører fra DGI. I Skagen Badminton klub har man, post Corona, valgt at lave aktiviteter for at få børn og unge til igen at dyrke motion og fællesskab.

Skagen Model Jernbane Klub har modtaget 5.000 kroner. De skal bruge midlerne til en udvidelse af havne anlæg – størrelse 1:87. I denne tid arbejder de på en containerkaj med skib og de har planer om at lave et havnebassin med fiskekuttere, fiskepakhuse og lystsejlere, således anlægget kommer til at ligne Skagen havn.

Skagen Vinterbaderklub har modtaget 5.000 kroner. Pengene skal bruges i forbindelse med Skagen Vinterbader Festival, der afholdes fra den 27. til 30. januar 2022, hvor festivalen kan fejre 10-års jubilæum.  Skagen Vinterbaderklub har søgt om støtte til aflønning af livreddere fra Skawdyk, der står for at sikkerheden er i orden, når de omkring 400 deltagere i festivalen skal opleve ”det kolde gys” i bølgen blå, direkte fra stranden.

Næste pulje af sponsormidler uddeles i september 2022. Ansøgninger skal være Skagen Havn i hænde senest 10. september 2022.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk