Velkommen til havnens nye beboer

Velkommen til havnens nye beboer

26. marts 2019

Når du færdes på havnen, vil du før eller siden møde vores nye fejemaskine, der er mere effektiv, miljørigtig og med et lavere støjniveau.

Efter 22 års tjeneste har Skagen Havn valgt at udskifte havnens fejemaskine, som er blevet utidssvarende og dyr i drift. Den nye fejemaskine er den italienske Dulevo 3000 Sweeper. Den nye fejemaskine har et lavt støjniveau og lever miljømæssigt op til Euro 6 kravene, som gør den godkendt til også at operere i storbyer.

Egenskaberne for den nye fejemaskine gør, at den udleder mindre og bruger mindre brændstof. Selvom den er mindre end sin forgænger, er den mere effektiv og fejer flere kvadratmeter pr time.

Endelig reducerer fejemaskinen det fine støv med op til 100 procent mod de ældre maskiner. Den har samtidig et filter, som renser den luft, der udledes.

Vi ser frem til en større grad af driftssikkerhed med den nye investering og at kunne fastholde et godt niveau for renholdelse af hele havneområdet.

Er du nysgerrig, kan du læse mere her
( https://www.dulevo.com/en/p/Dulevo_3000.xhtml )

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk