Skagen Havn i royalt selskab på Danfish 2017

Skagen Havn i royalt selskab på Danfish 2017

12. oktober 2017

Ikke færre end 300 udstillere fra 20 lande viser deres produkter på Danfish International 2017 i Aalborg, som i dag blev officielt åbnet af HKH Prins Joachim. Skagen Havn var én af de håndplukkede stande, som Prins Joachim efterfølgende besøgte. 

DanFish International gennemføres hvert andet år i Aalborg Kultur & Kongres Center. I år er det 25. gang at den internationale fiskerimesse foregår på dansk jord. Willy B. Hansen, adm. direktør Skagen Havn glæder sig over at få skudt årets messe godt i gang med besøg af Prins Joachim.

- Vi støtter op om og prioriterer Danfish International, som er en messe, hvor vi i Skagen står sammen om at eksponere fiskeriets muligheder ved at synliggøre kompetencerne og et unikt samarbejde og miljø i området. Skagen Havn ønsker at være en vækstmotor, der i samarbejde med aktører og kunder skaber de optimale rammer for kommerciel vækst og udvikling. Mit budskab til HHK Prins Joachim var derfor, at der er en sund udvikling i gang i Skagen blandt andet med en etape 3 havneudvidelse, der vil give fiskeriet endnu bedre vilkår med en stor landudvidelse og 750 meter ny kaj, siger Willy B. Hansen

Skagen Havn er med sin placering på toppen af Danmark landets største fiskerihavn, en populær krydstogtdestination og en erhvervshavn i international klasse med vækst- og udvidelsesplaner for fremtiden. Havnen har i flere år været repræsenteret på messen på en fællesstand sammen med en række virksomheder fra Skagen. 

- Danfish skaber rammerne for en god og afslappet dialog med nye kontakter men også med fx fiskere, der allerede lander i Skagen. I en travl hverdag har vi ikke altid mulighed for at møde fiskerne, når de er i havn, da de kommer på alle tider af døgnet og ofte med hurtig losning. Det er en fornøjelse at kunne sætte ansigt på dem, der gør en forskel for havnen, fortæller Willy B. Hansen.

DanFish International forventes at tiltrække omkring 15.000 besøgende fra hele verden i dagene 11.-13. oktober.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk