Ny serie på Salto om erhvervet på Skagen Havn

Ny serie på Salto om erhvervet på Skagen Havn

6. februar 2018

”Som et sidste stop før Skagerraks frådende bølger er Skagen Havn kendt af søfarende fra hele verden.  Men den er også et univers helt for sig selv og en livsnerve for et samfund i den allernordligste gren af landet”. Sådan lyder ordene bag Saltos nye programserie, der skildrer livet og erhvervet på Skagen Havn.

Serien følger dagligdagen på havnen i 8 dage i træk i ugen op til industriferien 2017. I første afsnit følger vi blandt andet vores kollega Cruise Manager Anne Sofie Rønne Jensen i forberedelser til at tage imod fem krydstogtsanløb på en uge.  Ligesom vi møder formand for Skagen Samlecentral Michael Frydkjær, som er i gang med at gøre nattens fangst klar til morgendagens fiskeauktion.

Foruden de gode historier og dagligdagen på vores havn, er serien fyldt med flotte billeder fra havnen og fra vores mange spændende virksomheder.  I afsnit 1 giver salgschef Peter Kongerslev blandt andet en rundvisning på Skagerak Pelagic A/S og vi kommer med værkfører Carsten Lundholm fra Karstensens skibsværft ombord på nybygningen 434 Voyager.

Følg med hver søndag på Salto kl. 19.45-20.15.

Link til afsnit 1

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk