Skagen Havn har uddelt 3 sponsorater

Skagen Havn har uddelt 3 sponsorater

12. juni 2015

Skagen Havn ønsker at støtte lokale initiativer og arrangementer for på den måde, at bidrage til udvikling og aktivitet i vores område. Vi har i maj måned haft den store fornøjelse at kunne glæde 3 foreninger i Skagen med midler fra havnens halvårlige sponsorat.

De 3 sponsorater blev uddelt således

SIK (Skagen idræts klub) fik tildelt 15.000 – pengene er øremærket til et projekt som hedder ”bliv på banen”. Formålet med projektet er at fastholde de unge mennesker i klubben, skabe sammenhold og trivsel.  Alt dette gøres bl.a. ved at bygge en grillplads. Denne grillplads giver klubbens medlemmer mulighed for at samle de unge, holde børnefødselsdage mm.

Natteravnene i Skagen fik tildelt 5000 kr. – pengene vil natteravnene bruge bl.a. til basiskurser og førstehjælpskurser. Disse kurser skal man bestå, inden man kan starte som natteravn, og ydermere vil pengene blive brugt til slik og kondomer, rensning af jakker mv.. Natteravnene er en gruppe frivillige, som ved deres blotte tilstedeværelse i nattelivet skaber tryghed for byens unge. I 2015 blev foreningen en selvstændig enhed i Skagen.

Skagen Havfiskefestival fik tildelt 5000 kr. – pengene blev som brugt supplement til Skagen Havfiskefestivals 40 års jubilæum.

Næste pulje af sponsormidler uddeles 15. september i år, ansøgninger skal være Skagen Havn i hænde senest 10. september. For yderligere info se mere under sponsorater på Skagen Havns hjemmeside.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk