Ny havneassistent på Skagen Havn

Ny havneassistent på Skagen Havn

10. februar 2020

Majbritt Henriksen er ansat som havneassistent pr. 1. februar. 

Skagen Havn modtog 40 ansøgninger til stillingen som havneassistent og havnen har valgt at ansætte 38-årige Majbritt Henriksen, der har en uddannelse som dual officer (juniordelen) og skibsfører. De seneste ti år har Majbritt sejlet som styrmand på specialfartøjer til vindmølleindustrien.

 -  Det, vi har vægtet højt, er uddannelsesbaggrund og erfaring sammenholdt med de personlige egenskaber. Her er vi sikre på, at vi har fået den bedste kandidat i Majbritt, og vi ser frem til at byde hende velkommen på holdet, siger Mikal Nielsen, driftschef Skagen Havn.

Som havneassistent bliver Majbritt Henriksens primære opgave at møde de sejlende kunder og sørge for, at logistikken fungerer i forhold til de mange skibsanløb. Hun bliver bindeleddet mellem skibene og fabrikker og værksteder.

Majbritt Henriksen ser frem til at møde kunderne og komme i gang med jobbet.

-  Jeg har sejlet som styrmand de seneste ti år, og nu kunne jeg godt tænke mig at komme på land. Her tiltalte jobbet som havneassistent mig, og jeg synes, at Skagen havn er en yderst spændende havn i udvikling. Så jeg ser frem til at komme i gang med jobbet og få kontakt til en masse mennesker. Der er en stor alsidighed i jobbet, og jeg glæder mig til udfordringerne, siger Majbritt Henriksen. 

Havneassistenten indgår i havnens maritime afdeling, som betjener kunder, varetager havneopsyn samt maritime opgaver m.v. Den maritime afdeling består af seks medarbejdere, som i fællesskab dækker havnens døgnvagt.

Skagen Havn byder Majbritt velkommen, og ser frem til at bringe hendes kompetencer i spil.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk