Forretningsmuligheder i etape 3 udvidelsen er budskabet på Nor-Fishing

Forretningsmuligheder i etape 3 udvidelsen er budskabet på Nor-Fishing

15. august 2018

Traditionen tro deltager Skagen Havn på en fællesstand på Nor-Fishing, hvor de i år vil fortælle om etape 3 af havneudvidelsen, og de forretningsmuligheder den skaber for virksomhederne. Samtidig er det en god mulighed for at være i dialog med fiskerne, der lander i Skagen Havn.

Den 21. – til 24. august deltager Skagen Havn på Dansk Eksportforenings fællesstand på Nor-Fishing sammen med Serviceteam Skagen, Scandic Pelagic A/S, FF Skagen A/S og Jens Berg Shipping ApS.

Skagen Havn ønsker at støtte op om virksomhederne på havnen samt synliggøre forretningsmulighederne i etape 3 udvidelsen, som forventer at stå klar til udnyttelse i løbet af 2020.

-  Vi er meget langt i planlægningen af etape 3 udvidelsen, som har til hovedformål at skabe endnu større og bedre rammer for fiskeriet, fiskeindustrien og følgeerhvervene. Etape 3 giver nye forretningsmuligheder for havnens kunder og nye potentielle samarbejdspartnere, og det skal vi til Norge og fortælle om, siger Willy B. Hansen, adm. direktør Skagen Havn.  

Etape 3 indebærer blandt andet en udvidelse af havnearealet på ca. 190.000 m2 hvoraf 155.000 m2 er til udlejning og 930 m ny kaj. FF Skagen A/S og Pelagia AS har allerede sikret sig henholdsvis 60.000 m2 og 38.000 m2 af det nye havneareal.    

Nor-Fishing er også en oplagt mulighed for at tale med de fiskere, som til dagligt lander fisk i Skagen Havn.

-  Fiskerne lander fisk i korte tidsrum og på alle tider af døgnet, så i en travl hverdag er det svært at have tid til den dybe dialog med fiskerne. Fiskerimessen er derfor også en rigtig god mulighed for at få talt med vores fiskere – og særligt de norske fiskere, som jo er godt repræsenteret her på deres hjemmebane. Så får vi en god snak med dem om deres behov, og det kan der også opstå nye muligheder og initiativer ud af, siger Willy B. Hansen. 

I 2017 ilandbragte udenlandske fartøjer 53 procent af de landede mængder i Skagen Havn. Norske fartøjer ilandbragte fisk til en værdi af 90 millioner kroner.

Hvis man ønsker et møde med Skagen Havn på Nor-Fishing, er man velkommen til at kontakte Jesper Krarup Rulffs, forretningsudvikler Skagen Havn, på jkr@skagenhavn.dk / +45 24 29 43 91

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk