Organisationsudvikling på Skagen Havn

Organisationsudvikling på Skagen Havn

11. februar 2015

Forretningsområderne på Skagen Havn udvikler sig ekspansivt. Derfor er tiden nu kommet til strategisk udvikling i organisationen.

På Skagen havn tager havneudvidelsen form dag for dag. Med stor tilfredshed kan ledelsen konstatere, at flere kunder kan se det store potentiale, som havneudvidelsen fører med sig. Derfor er der nu også brug for en strategisk organisatorisk udvikling i Skagen Havns ledelse. For at sikre sig, at organisationen er gearet til havneudvidelsen, er det besluttet, at ledelsen, fra at have været enstrenget med havnedirektør Willy B. Hansen i spidsen, nu skal være tostrenget. Skagen Havn søger derfor en driftschef.

»I kraft af, at vi bliver større, får flere aktører og nye forretningsområder og har væsentlig flere anløb, kommer der langt flere driftsopgaver. Med de mange nye opgaver er det vigtigt, at vi er flere om ansvaret, så vi undgår flaskehalse i organisationen. Der er en ressource-problematik, som vi skal tage hånd om, og det er det, vi gør nu, ved at ansætte en kompetent driftschef,« siger havnedirektør Willy B. Hansen.

Stærke sider

Willy B. Hansen er ikke i tvivl om, hvilke opgaver den nye driftschef skal løse. Potentielle ansøgere skal have en professionel maritim baggrund og kunne dokumentere teoretisk  og praktisk  ledelseserfaring. Den kommende driftschef får ledelsesansvar for specialarbejdere, teknisk afdeling og den maritime afdeling.

»Den nye driftschef skal være min højre hånd, og sammen skal vi udgøre et dynamisk makkerpar,« siger Willy B. Hansen.

Nogle af de store udfordringer for den kommende driftschef bliver bl.a. at få skabt sig et netværk og få sig sat ind i den komplekse struktur, som en havn reelt er.

»Med en ny driftschef på Skagen Havn kommer vi blandt andet til at kunne stille et stærkere hold i forbindelse med bygge- og anlægsprojekterne på havnen. Jeg glæder mig til igen at få tid til at kunne gå op i helikopterperspektiv, så vi kan se, hvad der er bedst for havnen – ikke kun på kort sigt, men især på langt sigt. Skagen Havn har så meget potentiale, som vi skal udvikle, så vi kan få endnu flere kunder, og derved skabe mere vækst.« siger Willy B. Hansen.

Ansættelsen af driftschefen bliver ikke den eneste organisationsudvikling, der sker på Skagen Havn. Skagen Havns cruise manager, Anne Sofie Rønne Jensen, bliver også placeret på havnekontoret, så både havnedirektøren, driftschefen og cruise manageren bliver samlet samme sted for derved at skabe den største mulige synergi.

For yderligere oplysninger vedrørende stillingen kontaktes Curia, Michael A. Reffstrup på tlf. +45 22 77 14 90. For oplysninger omkring Skagen Havn kontakt venligst Skagen Havns direktør Willy B. Hansen: +45 98 44 69 11

Hent stillingsopslag her

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk