Du er her: Forside Skagen Havn Nyheder Velkommen til Skagen Havns nye hjemmeside

Print siden

Velkommen til Skagen Havns nye hjemmeside


Oprettet dato: 22. september 2010


     

Efter ugers arbejde er vi stolte af, at kunne præsenterer en ny, og på mange områder forbedret hjemmeside. Udover at have et tidssvarende design, indeholder den nye hjemmeside mange nye funktioner.

 

Fra udarbejdelsens begyndelse har har vi haft 4 hovedpunkter for øje. Siden skulle kunne bruges som et informations, markedsførings, service og arbejdsredskab.

 

Som en service for vores kunder og samarbejdspartnerer er der bla. indført en række elektroniske  indrapporterings blanketter, som skal være med til at forenkle kommunikationen med Skagen Havn.

En online vejrstation, noget som har været efterspurgt, er også indarbejdet i den nye hjemmeside.  

Blandt andre nye funktioner er muligheden for, at se ankomst og afgangstidspunkter for de skibe som anløber havnen. Der er i hjemmesidens galleri mange flotte fotos, og galleriet updateres ugenligt med "Ugens billeder". Til vores udenlandske brugere, er der desuden oprettet en engelsk version af hjemmesiden.

 

Mængden af nyheder som fremover publiceres på hjemmesiden, og via vores nyhedsbrev, vil fra dags dato øges betydligt.  

Ønsker du, at være løbende opdateret om hvad der sker på Skagen Havn, så er det muligt at tilmelde sig vores Nyhedsbrev via vores hjemmeside Nyhedsbrev.Kontakt

Administration:
Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Havnevagten:
Døgnvagt telefon: +45 98 44 13 46
Fax: +45 98 45 03 38

VHF kanal 16,12
E-mail: hv@skagenhavn.dk