Skagen Havn på Danish Maritime Fair i København

Skagen Havn på Danish Maritime Fair i København

3. maj 2018

Uformel dialog med nationale og internationale samarbejdspartnere og kunder er på programmet, når Skagen Havn deltager på fællesstand på Danish Maritime Fair i København.

Skagen Havn deltager i disse dage på MARCODs fællesstand på Danish Maritime Fair i lokomotivværkstedet i København sammen med blandt andet Maritime Network Frederikshavn og Serviceteam-skagen. Willy B. Hansen, adm. direktør for Skagen Havn fortæller om havnens deltagelse:

- Vi støtter op om fællesstanden for at eksponere den maritime udvikling i Skagen. 2018 har budt på en lang række spændende aktiviteter for Skagen Havn. Blandt andet indgåelse af to store lejekontrakter og investering i containerterminal, som betyder, at vi er kommet et stort skridt videre med den fysiske etablering af etape 3. Det vil vi selvfølgelig gerne synliggøre og markere i den maritime branche. 

Messen giver mulighed for at få en snak med såvel nationale som internationale aktører på den maritime scene.

- Messer kan bare noget helt særligt i forhold til at skabe uformelle dialoger med eksisterende og potentielle samarbejdspartnere og kunder.  Vi glæder os blandt andet til at møde både nationale og internationale rederier, der kan være interesseret i de forretningsmæssige muligheder, som udviklingen på Skagen Havn giver, siger forretningsudvikler på Skagen Havn Jesper Rulffs.

Messen oplevede rekord sidste år, hvor der var knap 4.600 deltagende maritime fagfolk fra i alt 71 lande. Arrangørerne bag forventer at slå denne rekord i 2018. Find Skagen Havn på stand 0850.

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk