Skagen Havn deltager igen på verdens største krydstogtmesse

Skagen Havn deltager igen på verdens største krydstogtmesse

15. marts 2017

Den 14. -16. marts deltager Skagen Havn og Cruise Skagen igen på verdens største krydstogtmesse Seatrade Cruise Global i Fort Lauderdale, USA. Her mødes fagfolk fra alle dele af krydstogtbranchen og det er uden sammenligning den vigtigste, årlige event inden for industrien.

Skagen Havn og Cruise Skagen udstiller sammen med alle de øvrige danske og svenske havne og destinationer på en stor fælles stand. Både før og under messen er der arrangeret møder med krydstogtrederier, og der er ligeledes møder i flere af de krydstogtnetværk, som Skagen Havn er medlem af.

-  Der er ingen tvivl om, at det er meget vigtigt for os at deltage på denne messe – vi kommer helt tæt på beslutningstagerne inden for branchen, og vi har mulighed for at følge op på tidligere kontakter og for at skabe nye. Der er igennem årene skabt mange forbindelser på denne messe, der har resulteret i anløb efterfølgende, siger Willy B. Hansen, adm. direktør for Skagen Havn.

Skagen Havn og Cruise Skagen kan allerede se frem til rekordår for krydstogtturismen i Skagen. I 2017 er der foreløbigt anmeldt 31 krydstogtanløb med cirka 37.500 gæster. Den rekord holder kun frem til 2018, hvor der foreløbigt er anmeldt 40 krydstogtanløb med omkring 66.700 gæster.

-  Vi glæder os over den store interesse, og at vi nu for alvor se effekten af den nye krydstogtkaj i Skagen og vores indsats. Et tæt samarbejde med det lokale erhvervs- og kulturliv sikrer, at vi modtager de mange internationale gæster professionelt og med stor gæstfrihed, siger Willy B. Hansen.

Med den seneste kajudvidelse er der etableret topmoderne modtagefaciliteter til krydstogtgæsterne, som inkluderer: turistinformation, loungefaciliteter, gratis internet, showroom, toiletter og gratis shuttle bus.

Læs mere om messen her: http://www.seatradecruiseglobal.com/

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk