Maritim service

Efter filosofien One-Stop Shop tilbydes professionel maritim service af Serviceteam Skagen.

Skagen Havn er et geografisk knudepunkt for skibstrafikken i farvandene mellem Østersøen og Nordsøen. I havnen foretages årligt 6000 landinger af fisk, og virksomhederne på havnen tilbyder alt i service til fiskeriet og de tilknyttede virksomheder. Her ud over anløbes Havnen årligt af mere end 650 fragtskibe og et meget stort antal lystbåde. Serviceteam Skagen tilbyder et servicekoncept til alle grene af den maritime sektor døgnet rundt.

Serviceteam Skagen er en klynge af håndværkere og specialister, der sikrer at alle opgaver kan løses. Aktører i Serviceteam Skagen leverer både service ved skibe langs kaj, men i lige så høj grad leveres service til de mange skibe der i kortere og længere tidsrum ligger til ankers ud for Skagen.

Skagen Havn omfatter muligheden for at tage store og mindre fartøjer langs kaj for service eller reparationer. Der kan tilbydes bunkering med skib eller på landforbindelse samt modtagelse af spildprodukter, herunder olieforurenet vand, slopolie samt spildevand – også til fartøjer over 300 meter. Et servicestop i Skagen Havn er bekvemt under hele forløbet indtil du lægger fra kaj igen. 

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk